OSJETI OLIMPIJSKI DUH
Istraži najbolja mjesta za zimske i ljetne sportove i lokalitete Olimpijskog naslijeđa u Sarajevu.

"KJP ZOI’84 OCS d.o.o. Sarajevo je ponosni pravni slijednik organizatora XIV Zimskih Olimpijskih Igara. Danas postojimo da bismo Vam pružili mogućnost profesionalnog i rekreativnog bavljenja sportom. Olimpijski objekti na planinama Bjelašnica i Igman i ZETRA često svjedoče raznovrsnim kulturnim i festivalskim manifestacijama. Pridružite nam se i otkrijte kako možemo zajedno i aktivno da očuvamo Olimpijski duh."
Mr.Sci. Midhat Hubijar, direktor

OBAVJEŠTENJA
23
Januar 2015

KJP ZOI 84 OCS D.O.O Sarajevo će i ove subote, dana 24.januara 2015. godine od 21.00 h do 23.00 h na ledenoj plohi u Olimpijskoj dvorani ZETRA organizirati DISCO NIGHT na ledu.

Nastavi sa čitanjem

23
Januar 2015

Danas će na Babinom dolu na Bjelašnici u funkciji biti Ski liftovi BX, K1 ( kolijevka), baby liftovi, trosjed i heliodrom. Na Malom polju na Igmanu biće pušteni u rad baby liftovi i dvosjedna žičara, dok će na Velikom polju u funkciji biti baby lift i staza za nordijsko skijanje.

Nastavi sa čitanjem

22
Januar 2015

Danas su na Babinom dolu na Bjelašnici u funkciji Ski liftovi BX, K1 ( kolijevka), baby liftovi, trosjed i heliodrom. Na Malom polju na Igmanu pušteni su u rad baby liftovi i dvosjedna žičara, dok su na Velikom polju u funkciji baby lift i staza za nordijsko skijanje.

Nastavi sa čitanjem

Vidi sve