OSJETI OLIMPIJSKI DUH
Istraži najbolja mjesta za zimske i ljetne sportove i lokalitete Olimpijskog naslijeđa u Sarajevu.

"KJP ZOI’84 OCS d.o.o. Sarajevo je ponosni pravni slijednik organizatora XIV Zimskih Olimpijskih Igara. Danas postojimo da bismo Vam pružili mogućnost profesionalnog i rekreativnog bavljenja sportom. Olimpijski objekti na planinama Bjelašnica i Igman i ZETRA često svjedoče raznovrsnim kulturnim i festivalskim manifestacijama. Pridružite nam se i otkrijte kako možemo zajedno i aktivno da očuvamo Olimpijski duh."
Mr.Sci. Midhat Hubijar, direktor

OBAVJEŠTENJA
17
Maj 2016

U Olimpijskom kompleksu ZETRA u petak, dana 27.05.2016 godine sa početkom u 20.00 časova biće održan koncert grupe “Miligram” u organizaciji Hayat production Sarajevo. Miligram je jedan od najmlađih bendova s prostora ex yu , koji je sa tri albuma i u roku od dvije godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu cijelog Balkana. Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i nevjerovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih […]

Nastavi sa čitanjem

17
Maj 2016

U Olimpijskom kompleksu ZETRA u subotu, dana 21.05.2016 godine u periodu od 09.00 do 19.00 sati biće održan 15.Međunarodni judo turnir  “Sarajevo open- sportom protiv droge 2016” u organizaciji Judo kluba  “CITY CENTAR”.

Nastavi sa čitanjem


Vidi sve