OSJETI OLIMPIJSKI DUH
Istraži najbolja mjesta za zimske i ljetne sportove i lokalitete Olimpijskog naslijeđa u Sarajevu.

"KJP ZOI’84 OCS d.o.o. Sarajevo je ponosni pravni slijednik organizatora XIV Zimskih Olimpijskih Igara. Danas postojimo da bismo Vam pružili mogućnost profesionalnog i rekreativnog bavljenja sportom. Olimpijski objekti na planinama Bjelašnica i Igman i ZETRA često svjedoče raznovrsnim kulturnim i festivalskim manifestacijama. Pridružite nam se i otkrijte kako možemo zajedno i aktivno da očuvamo Olimpijski duh."
Mr.Sci. Midhat Hubijar, direktor

OBAVJEŠTENJA
28
Maj 2015

U Olimpijskom kompleksu ZETRA 28. maja 2015.godine  (večeras) u 20.00 h održaće se veliki solistički koncert Zorice Brunclik u povodu proslave jubileja 40 godina druženja sa publikom pod nazivom „ Ko će da vas voli kao ja“. Na  koncertu će nastupiti veliki broj muzičkih gostiju.

Nastavi sa čitanjem

28
Maj 2015

Sarajevo Beer Festival biće održan u petak, subotu i nedjelju (29.05.-31.05.2015.) na velikom parkingu Olimpijskog kompleksa Zetra. Na ovogodišnjem festivalu najavljen je nastup popularnih pjevača i bendova.

Nastavi sa čitanjem

26
Maj 2015

U Olimpijskom kompleksu ZETRA danas se održava 6. kongres Stranke demokratske akcije ( SDA). Ukupno 794 delegata na kongresu će izabrati novo rukovodstvo stranke. Pored novog predsjednika stranke biće izabrani jedan zamjenik, osam potpredsjednika i 85 članova Glavnog odbora SDA. Kongres počinje u 10.00 h. Pored delegata, kongresu će, kako je najavljeno iz ove stranke, prisustvovati i blizu 1.500 gostiju.

Nastavi sa čitanjem

Vidi sve