POSEBNA PONUDA REKLAMNIH POVRŠINA ZETRA

by | maj 20, 2021 | Uncategorized @bs | 0 comments

Globalna pandemija u posljednjim mjesecima se konačno stavila pod kontrolu. Konkretno u Kantonu Sarajevo veliku ulogu je odigrao tim KJP “ZOI'84” sa fleksibilnom reakcijom, te pripremom i ponudom postavke u dvorani “Zetra” za održavanje masovne vakcinacije građana. Prosjek posjeta dvorani Zetra je preko 2.500 ljudi dnevno, dok prema zvaničnim informacijama glavna prometnica u Alipašinoj ulici u Sarajevu ima prosječni dnevni saobraćaj od 19.941 vozila. Dodatno uz glavnu šetnicu dvorane u toku svakog dana prođe u prosjeku  5.000 ljudi. 

U sklopu planirane vakcinacije građana za prvu fazu planirani period trajanja je do početka oktobra. Ukoliko se javite na marketing@zoi84.ba ili putem telefona 033/276-210 do 28.5.2021. imate priliku ostvariti posebne cjenovne pogodnosti za zakup naših OOH ponuda za vizualnu promociju vašeg brenda sve do navedenog mjeseca oktobra.

Radi se o izuzetno atraktivnim lokacijama uz glavnu prometnicu u Alipašinoj ulici u Sarajevu i na objektu gdje su reklamni billboardi vidljivi iz svih pravaca.

Trenutno raspolažemo sa 20 slobodnih reklamnih billboarda koji su dimenzija 4 x 2,46 cm i 5 x 2,46 cm.

Pored pomenutih pozicija u ponudi je i do 25 jarbola ispred glavnog ulaza u dvoranu dimenzija 4 x 1m.

Ukoliko ste zainteresovani i javite se putem gore navedenog kontakta naše OOH površine možete zakupiti po cijeni jarbola od 50,00 KM + PDV mjesečno, a za billboarde ta cijena je 150,00 KM + PDV.

Specijalna ponuda je zakup prostora u paketu, koja podrazumjeva zakup minimalno 5 pozicija. U tom slučaju moguće je ostvariti popust do 30% na ukupni iznos.

Osnovni uslovi izdavanja su slijedeći:

  • zakupac sam vrši postavku i dužan je po završetku zakupa naljepnice sam ukloniti,
  • u situacijama poput zakupa svih reklamnih površina, moguća je opcija davanja u podzakup, uz prethodnu saglasnost za specifične slučajeve, kao i davanje dodatnog popusta na ukupnu cijenu

Sve zainteresovane molimo da se jave prije dolaska na uvid površina.

Kontakt na broj telefona 033/276 – 210 li putem e-maila marketing@zoi84.ba.

 

                                                                                                                    KJP ZOI 84 OCS d.o.o Sarajevo

                                                                                                                     Odjeljenje za marketing  

posljednje novosti

javne nabavke

PROPISI I AKTI

regulativa

    konkursi